t uitzichtfacebook

18/03/2017

Wat een voorrecht om als eersten te mogen genieten van 't Uitzicht! Als "proefpersonen" zijn we zeer kritisch maar op een paar details na, die de laatste afwerkingsfase doorlopen, is er niks op aan te merken. Het super gezelschap zorgde voor een leuke ontspannen sfeer. We wensen alle toekomstige gasten van dit huis een leuke vakantie toe, even weg van de dagelijkse sleur en genietend van het prachtige uitzicht! Proficiat aan Greta & Marc en veel succes gewenst!!

Claude & Nancy & kids

 

De zoveelste "Greta" creatie!

Zoals steeds "af", met oog voor detail en liefde voor de klant! De kop is er af. Voor al wie komt: geniet van 't 'Uitzicht'

Karl & Vera

 

Super goed geslapen met een super uitzicht

Hilde

 

Lieve Greta,

Bedankt dat wij in jullie mooie verzorgde villa mochten slapen. Te midden de nacht kwamen wij toe en waren als kinderen zo blij met alles wat we zagen. Als prinsen werden we ontvangen, een zeer fijn gevoel, een dikke merci. Het is een toffe locatie in een prachtige omgeving. We komen zeker terug!

Dominiek & Sonia

 

21/5/17

Lieve Greta, Het was voor jouw een race tegen de tijd, maar je hebt er voor gezorgd dat wij hier met de familie een zalig en zonnig weekend hebben doorgebracht. Het splinternieuwe huis is perfect, mooi ingericht, een huiselijke sfeer en erg functioneel. We hebben kunnen zwemmen met zicht op de Vlaamse Ardennen. Succes verder met 't Uitzicht

Familie De Cuypere(Diksmuide)

 

28/5/17

Dag Greta, We hebben met de ganse familie kunnen genieten van de vele schitterende aspecten van het uitzicht. Je moet niet ver lopen om van een fantastische vakantie te genieten. Het leek of we in de Provence of Toscane verbleven. Van harte dank.

Erik & Britte & co

 

11/6/17

Greta, Wij hebben als groep van 10 jonge vaders echt genoten van onze 4-daagse. Leuk zwemmen met zicht op de schoonheid van de Vlaamse Ardennen, rustig chillen, even weg van de dagelijkse sleur. Op het huis valt weinig of niets aan te merken, alles voorhanden, mooie en goed verluchtbare kamers, voldoende badkamers, en functionele keuken. Wij komen hier zeker nog terug!!! Ook onze dank voor de goede ontvangst!!

Tom, Dieter, Pieter-Jan, Peter, David, Karel, Bob, Frederick, Bram, Willem

 

18/6/17

Beste Greta, Een weekend van genieten in een mooi vakantiehuis met alles er op en er aan! Het zwembad was met zuiders weer een zalige plek! Nora verjaarde hier en was echt in de wolken, en wij ook! De zonsondergang met het mooie uitzicht blijft ook in ons geheugen! Daarom hartelijk dank voor de schitterende ontvangst en tot later! We komen zeker terug!

Monique, Tim, Miek, Lesley, Ina, Christian, Lou, Nora, Jarne

 

25/6/17

Greta, "'t Uitzicht"... En wat een uitzicht! Het is zijn naam zeker dubbel en dik waard! Een op en top mooi huis, zeer ruim, prachtig ingericht met een prachtig zwembad waar we met plezier van hebben genoten! De Vlaamse Ardennen hebben ons aangenaam verrast! Heel mooie streek! Het leek alsof we eindeloos ver op reis waren, ook al zijn we maar op een uurtje van thuis... Het was super! Bedankt!

Vanwege de familie Fagoo

 

29/6/17

Een prachtig uitzicht inderdaad, "bij zonsondergang zelfs 1 keer onder het decor van een prachtige regenboog" Een jaarlijkse midweek met de familie om aan terug te denken. Dit alles onder de begeleiding van een fantastische gids, Gilbert!

Familie Lauwers

 

13/8/17

Fijn huis, heel goede bedden, prachtig uitzicht. Bedankt voor het lekkere aperitief... Handige praktische keuken...

Bea & co

 

16/8/17

Beste Greta, Heel charmant verblijf, we voelen ons zeer vereerd hier te mogen verblijven hebben! We zullen dit nooit vergeten en komen zeker nog terug!

We wensen jullie nog veel succes en tot ziens!

Groetjes Björn(de zwemmer) & Sophia

 

21/9/17

't was hier geestig én nog geen "beke" hier in Zulzeke! Bedankt voor de goede zorgen en hartelijke ontvangst!

SEPIA group, Beveren-Waas

 

15/10/17

Zulzeke zal voor eeuwig in ons dierbaar hartje gegrift zijn als the place to be. Alles was voorhanden, we kwamen niets tekort. Greta ontving ons als royal familie en bracht ons instant op vakantiegevoel! Met de 22° die we nog mochten ontvangen (en dit midden oktober) was dit een weekend om NOOIT te vergeten!

Bram, de organisator

 

2/04/18

We hebben een geweldig Ronde van Vlaanderen weekend achter de rug! Mooie streek, leuk huis: alles was prima in orde...

Dirk, J-C, J-F, Guillaume, Nick, Wim, Joachim, Bart, Tatiana & Koen

 

uitzicht

uitzicht

vakantiewoning zulzeke

vakantiewoning zulzeke